Cabra
-
Blau de l’avi Ton
Formatge blau de llet crua de cabra, cremós i amb cavitats blaves de penicillium roqueforti.
-
Cor Naylat
Formatge tipus “raclette”, elaborat amb llet crua de cabra, pell rentada, pasta semicuita i de llarga maduració
-
El lligat de cabra
Formatge de llet crua de cabra, de pell rentada i modelat a mà amb lligada de drap de cotó.
-
Formatge amb oli
Daus de formatge madurat de cabra, en oli d’oliva verge extre i herbes aromàtiqeus.
-
Liades mediterrànies
Formatge de llet pasteuritzada de cabra, amb tomàquet assecat al sol i alfàbrega, introduits dins la massa del formatge
-
Liades mediterrànies
Formatge de llet pasteuritzada de cabra, amb pebrot de la Vera agredolç i fumat, introduït en la massa del formatge.
-
Lo combinat
Assortit de degustació, que contè quarts de: tendre, palauet, liada de tomaquet i liada de pebrot fumat.
-
Palauet
Formatge semicurat de llet pasteuritzada de cabra, de pell rentada.
-
Tendre
Formatge tendre, sense crosta, de llet pasteuritzada de cabra