Vés al contingut
CAMPS

CAMPS

Formatges artesanals

CAMPS

0
  • Inici
  • El ramat
  • L’elaboració
  • Els premis
  • La botiga
  • Contacta’ns
  • 0
0
  • Inici
  • El ramat
  • L’elaboració
  • Els premis
  • La botiga
  • Contacta’ns
  • 0

Cabra

  • cabraCabra
  • ovellaOvella
  • vacaVaca
  • Blau-avi-ton

    Blau de l’avi Ton

    Formatge blau de llet crua de cabra, cremós i amb cavitats blaves de penicillium roqueforti.

  • Cor-nailat

    Cor Naylat

    Formatge tipus “raclette”, elaborat amb llet crua de cabra, pell rentada, pasta semicuita i de llarga maduració

  • Lligat-de-cabra

    El lligat de cabra

    Formatge de llet crua de cabra, de pell rentada i modelat a mà amb lligada de drap de cotó.

  • daus-oli

    Formatge amb oli

    Daus de formatge madurat de cabra, en oli d’oliva verge extre i herbes aromàtiqeus.

  • Liada-tomaquet

    Liades mediterrànies

    Formatge de llet pasteuritzada de cabra, amb tomàquet assecat al sol i alfàbrega, introduits dins la massa del formatge

  • Liades

    Liades mediterrànies

    Formatge de llet pasteuritzada de cabra, amb pebrot de la Vera agredolç i fumat, introduït en la massa del formatge.

  • combinat

    Lo combinat

    Assortit de degustació, que contè quarts de: tendre, palauet, liada de tomaquet i liada de pebrot fumat.

  • barraPALAUET

    Palauet

    Formatge semicurat de llet pasteuritzada de cabra, de pell rentada.

  • TENDRE

    Tendre

    Formatge tendre, sense crosta, de llet pasteuritzada de cabra

© 2021 Formatges Artesans Camps / Política de privacitat